0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: “Fiksevi u Ligi šampiona i ‘zicer’ na Banovom brdu

Objavljeno: 13.09.17 u 11:30

Sledi drugi dan utakmica u Ligi šampiona u kojima se očekuje da favoriti budu uspešni, a izabrali smo mečeve po kvotama kladionice ‘Maxbet’.

LIVERPUL – SEVILJA 1 (1.80)

Za oporavak od poraza u prvenstvu najbolji lek je dobar start u elitnom takmičenju posle dve godine pauze sa tri boda. Domaćin je svakako u prednosti, što mora da pokaže i na terenu ‘Enfilda’.

MARIBOR – SPARTAK (M) 2 (1.80)

Dugo je ekipa iz Moskve čekala ovaj trenutak, tako da su došli silno motivisani u Sloveniju da osvoje tri boda, mada domaćin se neće lako predati pred svojim navijačima.

ŠAHTJOR – NAPOLI 2 (2.00)

Italijanska družina je u naletu, pobeđuju redom, a svakako da Ukrajinci su odlaskom nekoliko bitnih igrača slabiji u odnosu na prošlu sezonu i sve sem poraza za njih je dobar rezultat.

ČUKARIČKI – RADNIK 1 (1.50)

Trebalo je malo vremena ‘brđanima’ da uhvate pravi ritam, a posle pauze su pobedili Mačvu i večeras se očekuje da nanesu prvi poraz u gostima rivalu iz Surdulice.

Ukupna kvota po kladionici ‘Maxbet’ je 9.72.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter