0
Košarka

DOK ‘ORLOVI’ LETE KA MEDALJI: Klipersi se hvale Teodosićem, da li je povreda lista prošlost? (FOTO)

Objavljeno: 13.09.17 u 14:04

Na našu žalost, Miloš Teodosić nije mogao da igra za nacionalni tim, ali zato uveliko vredno trenira za početak svoje prve NBA sezone.

Odluka Teodosića mnoge je pogodila, ali je srpski plej toliko puta dokazao svoju privrženost Srbiji da nije moglo da bude puno previše negativnih komentara oko toga.

Iako je manje onih koji su kritikovali dugogodišnjeg predvodnika ‘orlova’ zbog odustajanja od nastupa za nacionalni tim na Eurobasketu, sada će se oni ponovo javiti i reći: ‘Eto, mogao je da igra makar borbi za medalje’.

No, u svakom slučaju, reklo bi se da je povreda lista posle višenedeljnih terapija konačno iza njega i to samo može da raduje, budući da svi željno isčekujemo njegov debi na NBA parketima.

Posebno ako se zna da će Los Anđeles Klipersi otvoriti novu sezonu 20. oktobra upravo gradskim derbijem protiv najvećih rivala Lejkersa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter