2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

U HUMSKU STIŽE SUPERTALENAT: Novi ‘Van Basten’ na meti Partizana? (FOTO)

Objavljeno: 12.09.17 u 11:58

Fudbalski klub Partizan mogao bi da postane jači za jednog od najtalentovanijih fudbalera sa prostora bivše Jugoslavije, kog su prozvali „novim Markom van Bastenom“!

Prema pisanju podgoričke „Pobjede“, u Humsku bi u januaru mogao da stigne Sergej Grubač, omladinski reprezetativac Crne Gore.

Grubač, inače sin nekadašnjeg napadača OFK Beograda Vanje Grubača, igra za kiparski APOEL, a trener Mario Ben rekao je da je po talentu Grubač „novi Van Basten“.

Rođen je 29. maja 2000. godine, igra na poziciji napdača, a ovog leta je debitovao za prvi tim APOEL-a na prijateljskim mečevima.

U sredu ga očekuje duel omladinske Lige šampiona protiv Reala iz Madrida.

 

 

0
0

2 Komentara

    • Mnogo si u zaostatku , Vlahovic je igrac Fiorentine na pozajmici. Ali je vrlo interesantno rezovanje navijaca. Kada Partizan proda klinca onda je to sramota i uzimanje para na deci , a kada Zvezda proda neko dete , onda je to uspeh zvezdine omladinske skole,mudar potez

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter