0
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

BOGDAN BOGDANOVIĆ: Svi vole ove utakmice, čak i košarkaški fanovi, a ja ih ne biram!

Objavljeno: 12.09.17 u 18:28

Najbolji srpski košarkaš na Eurobasketu, Bogdan Bogdanović, sa puno optimizma najavio je utakmicu četvrtfinala protiv Italije.

– Ova utakmica je verovatno i najteža na turniru. Jer, posle ove utakmice možete da dođete u šansu da se borite za medalju. Poznajemo Italiju, nezgodna su ekipa, igraju dosta bez lopte, atipično, sa dosta preuzimanja. Moramo da se adaptiramo na njihovu dobru odbranu – poručio je Bogdan Bogdanović na treningu Srbije uoči sutrašnjeg meča koji se igra od 20:30h.

Značaj utakmice koju sa sobom nosi četvrtfinale protiv ‘azura’ igrače poput Bogdanovića samo može dodatno da motiviše.

– Svi lično to vole, čak i košarkaški fanovi. To je najzanimljivije. Ova utakmica je posebna, borba za polufinale, teška je izuzetno. Ja volim da se takmičim i ne biram utakmice, ali ima poseban značaj i tu treba dodatna motivacija i koncentracija – poručio je Bogdanović.

Krilni igrač ‘orlova’ Vladimir Lučić smatra da Srbija svakom rivalu, pa i Italijanima mora da odgovori sa pravom energijom i čvrstinom.

– Gledajući ostale ekipe, svejedno je. Jedna je utakmica, četvrtfinale. Gledajući individualno, italijanski košarkaši imaju odlične klupske sezone, ima ih i iz NBA lige. Svesni smo zadatka koji je pred nama – izjavio je Vladimir Lučić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter