0
Evrobasket 2022

KAD VIDI DANILOVIĆA NIJE MU DOBRO: Belineli i o Bogdanu, a oduševio se kakvo mišljenje Srbin ima o njemu

Objavljeno: 11.09.17 u 23:50

Košarkaška reprezentacija Srbije u sredu igra meč četvrtfinala na Eurobasketu u Turskoj, a rival je uvek neugodna Italija sa Markom Belinelijem na čelu.

NBA igrač je doveo Italijane do osam najboljih ekipa na Starom kontinentu, a sada sledi duel sa Srbijom. Kada se pomene naša zemlja, evo na koga pomisli Marko Belineli.

– Sećam se vremena kada je Danilović igrao u Bolonji, bilo je to nešto prelepo. On je jedan od mojih omiljenih igrača, iskreno. Sreo sam ga pre dva dana i bio sam malo nervozan. Ipak je to Danilović – rekao je Belineli specijalnom izveštaču Novosti.

Fenomenalni šuter je potom pohvalio ‘prvu pušku’ srpskog tima Bogdana Bogdanovića.

– Srbija igra izvanrednu košarku. Igrači su dugo zajedno, igraju timski i u napadu i u odbrani, imaju dobre centre. Bogdanović je izrastao u lidera ove ekipe. Odličan je strelac, ume sam da napravi sebi priliku za koš, ali i da uposli saigrače.

Bogdan Bogdanović je tokom dana istakao da je Marko Belineli neverovatan strelac, te mu je bivši igrač Sakramenta, gde će Srbin igrati naredne sezone, odgovorio.

– O, hvala mu na tome. Trudim se da igram košarku najbolje što znam, da pobedimo, da budem koristan za ekipu, da igram odbranu još bolje. Jednostavno, volim košarku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter