10
Evroliga

FOTO: STARSPORT

‘CRVENO DA SLUTI NA RADOST’: Stigla je potvrda – Zvezda dovela verovatno najveće pojačanje ovog leta! (FOTO)

Objavljeno: 11.09.17 u 18:47

Posle dosta spekulacija i nagađanja, posao je završen. Crvena zvezda upravo je dobila ogromno pojačanje na mestu krilnog centra.

Iako je već bio viđen u startnoj petorci Fenerbahčea i ove sezone, desio se preokret, te je Pero Antić odlučio da se vrati u boje koje je uvek isticao kao najmilije.

Prekaljeni krilni centar sa NBA iskustvom ponovo će obući dres Crvene zvezde nakon čak deset godina, koliko je prošlo od njegovog odlaska sa Malog Kalemegdana.

Iz kluba je definitivno potvrđeno da je potpisao ugovor na godinu dana.

Na društvenim mrežama već je krenulo ‘slavlje’ zbog povratka Antića u Zvezdu, a jedan profil privržen Zvezdi već je okačio sliku Antića i takođe povratnika Marka Kešelja sa tekstom:

– Crveno da sluti na radost!

Posle Marka KešeljaStefana JankovićaNikole JovanovićaDžejmsa Feldina, Matijasa Lesora, Nikole Radičevića i Tejlora Ročestija, Antić je osmi novajlija u Zvezdi ovog leta.

Marko Keselj, Nenad Perunicic, Milan Gurovic, Pero Antic, Agroziv superliga, Partizan – Crvena Zvezda play off 3 kosarka, basketball, Belgrade, Serbia, 15 June 2012. Belgrade, Serbia (credit: Pedja Milosavljevic/thepedja@gmail.com/+381641260959).
0
0

10 Komentara

  1. Jos kilo drzavnih para ode.mozes misliti iz fenera gde je imao kilo eura iz zvezdu naravno iz ljubavi.sigurno dolazi za male pare…hahaha…

    0
    0
    Odgovori
  2. „Dom“ penzosa, oter’o ga Zoc da njima presedi na klupi za rezerve ili povredjene, a plata ista k’o i u feneru..!!!
    IDEMOOOOO OPET DO 17,5 MILKI DUGAAA I OVOG NOVOG PRIVATNO&DRZ.&KRIMI PROJEKKKTAAAAA, A NISTA OSVOJENOOO KAO I PREEEE .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter