0
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

SELEKTOR LETONIJE: Crnogorci igraju kao Srbi i Rusi, vole da provociraju, plašim se i sudija

Objavljeno: 10.09.17 u 10:30

Košarkaši Letonije i Crne Gore otvoriće nedeljni program osmine finala na Eurobasketu.

Nakon uvodnog poraza od reprezentacije Srbije, izabranici Ainarsa Bagackisa su zabeležili četiri uzastopne pobede i imaju veliku šansu da se konačno plasiraju u četvrtfinale Eurobasketa.

Selektor Letonije je izjavio da se plaši sudija, ali i protivnika koji ume da provocira.

Crna Gora igra košarku koja je kombinacija srpskog i ruskog stila. Oni znaju da igraju, ako im se dopusti da igraju kako žele. Vole da provociraju, da ulaze u priču sa sudijama. Moramo da budemo spremni za takvu košarku. Crna Gora je atletski snažna ekipa, iskusna je i ima odličnu centarsku liniju. Ako uđemo u pozicionu utakmicu, imaćemo dosta problema. Trudićemo se da ubrzamo ritam, da branimo ofanzivni skok i stvaramo situacije za tranziciju. Glavnu aduti Crne Gore su Vučević, Dubljević i Rajs. Ponavljam, imamo realne šanse da prođemo među osam najboljih, ali se više od Crne Gore plašim provokacija koje mogu moje igrače da izbace iz ritma i sudija koje bi mogle to da tolerišu na terenu, rekao je Bagackis.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter