2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LOŠE VESTI: Partizan oslabljen putuje u Švajcarsku

Objavljeno: 10.09.17 u 11:08

Partizan je juče rutinski savladao lučansku Mladost, a igračima i navijačima ‘parnog valjka’ je sada u glavi samo sledeći protivnik crno-belih, švajcarski Jang Bojs.

Meč prvog kola grupne faze Lige Evrope igra se u četvrtak u Bernu, a Partizan će u toj utakmici biti lišen usluga najskupljeg pojačanja u istoriji kluba, Sejdube Sume.

Nadali su se u Partizanu da će pauza kraće trajati, kada je u pitanju oporavak Sejdube Sume. Ipak, sigurno je da omaleni vezista neće putovati sa ekipom na meč sa Jang Bojsom. Kako saznaje HotSport, terapije su dale pomak, ali je potrebno jos nekoliko dana mirovanja do povratka u trenažni proces. Suma se povredio tokom nastupa za reprezentaciju Gvineje sa Libijom.
 
Pored Kosovića kome predstoji duža pauza, očekuje se povratak Marka Jankovića, kojem je bio potreban odmor posle brojnih mečeva od starta sezone za Partizan i selekciju Crne Gore. Milan Radin je preskocio Mladost iz Lučana, zbog žutih kartona, dok je Marko Jevtović bolje posle problema sa kolenom.
 
Ekspedicija Partizana u sredu putuje u Švajcarsku, a tamo ih dan kasnije čeka megdan na veštackoj travi i na suprotnoj strani bivši igrač Miralem Sulejmani.
0
0

2 Komentara

  1. …“Losa vest“, svakako nije sto putuje ‘oslabljen’, nego bi bila, ako bi (ne daj Boze) izgubio, mada sumnjam da to moze da se dogodi SAMPIONU SRBIJE-FK PARTIZANu protiv cuvara TUDJEG novca i nadam se prolasku Svetinje u sledecu fazu LE, a komsijama sa sramne strane brda&kleptomanski NASTROJENIM prema TUDJEM novcu zelim isto ‘prolaz’ tj. zasluzenu i pravednu PROHODNOST KA 4 LIGI SRB. !!! Svakom po zasluzi !!! ……………………………………………………………………………..

    0
    0
    Odgovori
    • Auuuuuuu.
      Tuga je gospodine koliko ste bolesni.
      Pa ovakve frustracije i ovolika mrznja prema bilo kome zahtjeva bar terapiju ako ne i hospitalizaciju.
      Nemojte da sramotite pripadnike iste bavijacke grupe.
      Mrznja je bolest.
      Mrznja ce vas ubiti.
      Sve najbolje vam zelim.
      Sretno.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter