2
Domaći fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

ZVEZDA DUPLIRALA: Novi evrogol, sada je Donald pogodio (VIDEO)

Objavljeno: 09.09.17 u 19:31

Od 25. minuta Crvena zvezda vodi sa 2:0 protiv Javora, nova ‘lepotica’ fudbalera crveno-belih, za reviju lepih pogodaka.

Ponovo je u centru pažnje bio Rikardinjo. Brazilac je osvojio jednu loptu na sredini terena, oboren je pred kaznenom prostorom Javora. Loptu je uzeo Donald i postigao novi prelepi gol, drugi ove sezone iz slobodnih udaraca.

(Izvor: YouTube/AM Video7S)

0
0

2 Komentara

  1. Zvezda je rutinski odigrala protiv Javora i slavila lepim golovima Rikardinja i Donalda. Iako je rezultat bio dobar, na ovoj utakmici loše su odigrali Stojković, kojemu je ovo bila najlošija utakmica u Zvezdi, zatim Srnić, potpuno bezličan, igrao je kao muva bez glave i Pešić, koji je delovao dekoncentrisano. Mora da se više kreće u šesnaestercu i da ide na svaku loptu a ne da čeka loptu. Ostali su bili dobri. Najbolji utisak je ostavio Krstičić, koji je zaista odličan igrač i veliko pojačanje. Donald je takođe bio vrlo dobar a Radonjić i Adžić, su pokazali da će biti okosnica Zvezde. Rikardinjo je pokazao da se budi ali da li će se probuditi, videćemo!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter