2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VOJVODINA OSTALA BEZ TRENERA: Nenad Vanić podneo ostavku

Objavljeno: 09.09.17 u 16:37

Dan nakon što su Vojvodinu napustili članovi rukovodstva, predsednik Dušan Mijić i predsednik Nadzornog odbora Dragoslav Vuković, šef stručnog štaba novosadskih crveno-belih Nenad Vanić odlučio je da napusti kormilo ovog tima.

Posle svih događaja u klubu u proteklom periodu i dolaska nekih novih ljudi na čelo Vojvodine, ovim činom želim da im omogućim da nesmetano rade na formiranju onoga što imaju na umu i ostvarenju svojih ciljeva. Na ovaj način, ja se ne solidarišem sa ljudima koji su otišli, ali ipak, s obzirom na to da su me oni doveli, smatram da je ispravno da odem i ja. Mogu da kažem samo to da sam sa njima imao odličnu saradnju, što pokazuju rezultati koje smo ostvarili i položaj Vojvodine na tabeli. Takođe, istakao bih i da sam, tokom svog boravka u Vojvodini, imao izuzetan odnos sa ostalim članovima stručnog štaba, medicinskim osobljem, ljudima iz svih struktura kluba, kao i medijima, rekao je Vanić za zvanični sajt kluba.

Vanić je na klupu ove ekipe seo 30. juna, nekoliko dana pred revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Ružomberoka, i Vojvodinu je predvodio na osam mečeva, uz pet pobeda i tri poraza.

Njegovu dosadašnju ekipu očekuje susret protiv Voždovca:

Žao mi je što je ovako ispalo, ali igračima želim da sutra pruže jednu dobru partiju i ostvare novu pobedu. Izuzimajući onaj visoki poraz od Spartaka, rezultati koje su ostvarili u ovom prvenstvu su odlični, a njihov odnos prema radu i treningu je uvek bio maksimalno pošten i profesionalan i mnogo iznad situacija koje su se konstantno dešavale u klubu. Imao razgovor sa ljudima koji su preuzeli rukovođenje klubom i oni su mi ponudili da ostanem, na čemu sam im zahvalan, ali sam ipak odlučio da svoje mesto ustupim nekom drugom. Igračima Vojvodine, novoj upravi, kao i onome ko bude došao da me zameni, želim mnogo sreće u nastavku prvenstva, rekao je Vanić.

Pored njega, stručni štab ekipe Vojvodine napustio je i pomoćni trener Branko Davidović, pa će crveno-bele na sutrašnjem meču protiv Voždovca predvoditi pomoćni trener Vladimir Buač.

0
0

2 Komentara

  1. Bas lepo,svi oni sto ispljuvase Mazica i sto omalovazise FSS I onakvu nevidjenu dominaciju Partizana za divno cudo,svi do jednog podnesose ostavke !?

    0
    0
    Odgovori
  2. Gospodin covek, bio i ostao, pravi profesionalac, odlican trener, pravilna odluka, mnogo smo izgubili njegovim odlaskom, iz prosecnog tima je izvukao maximum.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter