0
Domaći fudbal

SPORT NA TV: Kreću nokaut dueli na Eurobasketu, ‘večiti’ se vraćaju fudbalu

Objavljeno: 09.09.17 u 08:50

Nakon reprezentativne pauze ponovo je širom Evrope aktuelna ‘bubamara’, kao i u Istanbulu košarka posle dana pauze na Eurobasketu.

Ljubiteljima košarke verovatno je juče bilo prilično dosadno usled prvog slobodnog dana na Eurobasketu, ali će već danas imati priliku da uživaju u prve četiri utakmice osmine finala u istanbulskoj dvorani ‘Sinan Erdem’.

Najpre će u prepodnevnim satima, već od 11:30h na parketu se naći košarkaši Slovenije i Ukranije, da bi u terminu od 14:15h svoj meč igrali Nemci i Francuzi.

Zatim od 17:45h sledi meč koji će nas itekako zanimati, jer bismo u četvrtfinalu igrali protiv pobednika duela između Finske i Italije. Za kraj dana zakazan je evropski košarkaški klasik od 20:30h između Litvanije i Grčke. Svi mečevi biće prenošeni na drugom programu RTS.

Ni ljubitelji fudbala, posebno navijači Crvene zvezde i Partizana neće danas ostati bez zanimacije, pošto će najpre od 19 časova crveno-beli gostovati u Ivanjici ekipi Javora, a odmah potom od 21 sat crno-beli u Humskoj će dočekati lučansku Mladost.

Oba susreta biće prenošena na prvom kanalu TV ArenaSport.

Takođe, na kanalima SportKluba moći ćete da gledate nekoliko interesantnih utakmica poput Mančester siti-Liverpul, Lester-Čelsi, Barselona Espanjol

Pogledajte ceo dnevni raspored:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter