10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OZBILJNE MUKE ZA ĐUKIĆA: ‘Osakaćen’ vezni red Partizana – četvorica fale, trojica debituju (FOTO)

Objavljeno: 09.09.17 u 09:42

Iako je mnogim klubovima reprezentativna pauza donela osveženje i odmor pred ubitačan ritam u nastavku sezone, Partizanu je odneo neke od ključnih fudbalera za igru tima.

U finišu prelaznog roka Partizan je doveo četiri nova igrača, a kako saznaje HotSport, trio bi trebalo očekivati večeras u najboljem timu protiv Mladosti iz Lučana.

Njihova premijera je bitna za domaćina, a na pojedinim mestima zbog povreda i kartona usledice ozbiljna rotacija od strane trenera Miroslava Đukića.

Očekuje se da meč počnu Zoran Tošić, Nemanja Antonov i Ognjen Ožegović, čiji je dolazak iz Čukaričkog doneo dosta ‘bure’ kod navijača zbog ranijih nastupa u dresu ‘večitog rivala’ Crvene zvezde.

FOTO: STARSPORT

Štoper Milan Mitrović će verovatno na klupu sa koje će verovatno ispasti Lazar Ćirković, a najveći problem će biti da se skocka vezni red.

Povređeni su Sejduba Suma, Nebojša Kosović i Marko Janković, a Milan Radin pauzira zbog žutih kartona. Oporavio se Marko Jevtović, a zbog silnih izostanaka može se očekivati na boku nastup Petra Đuričkovića.

Projektovan sastav Partizana: Stojković, Vulićević, N. Miletić, Ostojić, Antonov, Everton, Jevtović, Tošić, Đuričković, Tavamba, Ožegović.

FOTO: STARSPORT
0
0

10 Komentara

  1. Koji crni Djurickovic treba dati sansu mladom Panticu a umesto Ozegovica ubaciti malog Djordjinja.Hocu da gledam nasu decu.

    0
    0
    Odgovori
  2. …ma, toliko smo jaci i superiorniji u odnosu na fufu, da i kada nam jedan (1) ‘deo’ „OSAKATE“ IZADJU DVA (2) NOVAAAAAA ……………………………………………………..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter