2
AdmiralBet ABA Liga

NOVA POBEDA ZVEZDE: Lesor flertovao sa dabl-dablom, Radičević ponovo dirigovao igrom

Objavljeno: 09.09.17 u 21:12

Četvrta pripremna utakmica Crvene zvezde ovog leta i četvrta pobeda tima Dušana Alimpijevića.

Crveno-beli su danas u dvorani „Aleksandar Nikolić“ savladali turski Bursaspor rezultatom 83:70 (9:17, 24:17, 32:20, 18:16).

Ekipa Crvene zvezde je nešto sporije otvorila  ovu utakmicu, ali je nakon vođstva raspucanih gostiju od 9:22, usledio brz odgovor i serija crveno-belih od 11:0. Na poluvremenu rezultat je bio 33:34 za Bursu, a već trećoj deonici su crveno-beli pojačali ritam i potpuno preokrenuli rezultat. U četvrtoj četvrtini Zvezda nije dozvoljavala Turcima da je ozbiljnije ugrozi i rutinski je privela meč kraju.

Najefikasniji u ekipi crveno-belih bili su Milko Bjelica sa 16, Nemanja Dangubić sa 15 poena, Matias Lesor je uz 13 poena imao i 9 skokova. Plejmejker Nikola Radičević je bio statistički najkorisniji igrač Zvezde . On je uz sedam poena imao i devet asistencija, tri skoka i dve ukradene lopte.

Na drugoj strani je blistao nekadašnji centar Partizana Dejan Borovnjak, koji je nanizao 21 poen, sedam skokova i četiri asistencije.

U ovoj utakmici nisu nastupali Dobrić, Janković i Lazarević.

U narednoj proveri crveno-beli igraju protiv rumunske Steaue.

0
0

2 Komentara

  1. Bravo stubu Srpske kosarke i bastionu nas jedini samo hrabro ka novim titulama i skalpovima onih sto nekad pricase o ljubavi,a danas poturice i gamad i bruka Srpskog roda….

    0
    0
    Odgovori
  2. Bravo gigante samo nastavi da meljes ciganija je uz tebe….,a ostali neka idu na oralni snosaj u Rajvosa tamo ih ceka Dulo beg…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter