0
Košarka

NEMA KO NIJE UŽIVAO DOK GA GLEDA: Trejsi MekGrejdi novi član Kuće slavnih

Objavljeno: 09.09.17 u 12:10

Čuveni bek Trejsi MekGrejdi od juče je zvanično član košarkaške Kuće slavnih.

Popularni ‘T-Mek’ je zaigrao u NBA ligi 1997. godine i narednih 15 godina je bio deo najjače lige na svetu, a u tom periodu postao ‘Ol star’ igrač.

Bio je deo generacije posle Majkla Džordana, pa je upravo o tome pričao u svom govoru na svečanoj ceremoniji.

– Ovo je velika liga i velika igra koju igramo. Ljudi koji su bili tu pre nas uradili su sjajne stvari, izgradili ligu i utabali nam put. Samo smo želeli da preuzmemo baklju i učinimo te ljude ponosnim. Imao sam tu privilegiju da igram 15 godina, i to protiv nekih velikih igrača, koji će se naći ovde jednoga dana. Kobi Brajant, LeBron Džejms, Kevin Garnet, Pol Pirs, pa i moj rođak Vins Karter. Mislim da smo odradili sjajan posao u post-Džordan eri, pogledajte gde je liga sada, postala je globalna, na svom vrhuncu, i tako treba da nastavimo – rekao je između ostalog MekGrejdi.

Trejsi MekGrejdi je u svojoj sjajnoj NBA karijeri igrao za Toronto Reptorse, Orlando Medžik, Hjuston Roketse, Njujork Nikse, Detroit Pistonse, Atlanta Houkse i na kraju San Antonio Sparse.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter