3
Domaći fudbal

ĐUKIĆ POSLE POBEDE: Jedna dobra i jedna loša vest za navijače Partizana

Objavljeno: 09.09.17 u 23:42

Partizan je rutinski savladao lučansku Mladost rezultatom 3:0, a trener crno-belih Miroslav Đukić je izneo svoje utiske nakon meča.

Đukić je imao dosta problema prilikom sastavljanja tima za utakmicu protiv Mladosti, što se osetilo u igri njegove ekipe u prvih 45 minuta.

– Prvo poluvreme je bilo uspavljujuće. Nismo uspevali da ostvarimo pas, imali smo dosta problema da stvorimo šanse, ali u drugom poluvremenu smo sve to rešili. Posle prvog gola sve je bilo mnogo jednostavnije, rekao je Đukić.

Partizan u četvrtak gostuje Jang Bojsu, a Đukić neće moći da računa na najjači sastav. Suma i Janković nisu bili danas u timu, a trener ‘parnog valjka’ je govorio o šansama da oni nastupe u Bernu.

– Janković će sigurno biti u timu, a ne verujem da će Suma biti spreman za četvrtak, rekao je Đukić.

0
0

3 Komentara

  1. Evo mojih ocena za danasnju igru !
    Stojkovic 10! On je legenda, najveci, Veliki Vladimir! Od mene uvek ima 10-tku, i tacka!
    Cika Vule,8! Ma Vule, bre, gde si Vuleee! Ma ,odigrao si ko Alaba,covece! Tako treba!
    Celavko 8! Ma, bravo Celavko, sve si odigrao bez pogreske! Samo tako nastavi i nece biti zime na JNA!
    Ostoja 7,5 Dobro skroz,samo tako mozda protiv malo slabijih koji vole bunkericu da naizmenicno pripomognete u napadu ti i Celavko….
    Miletic,levi bek 8! Sta ti cini konkurencija,a? Vatra u turu,jel,da?! E, tako treba! Mnogo si gresio u zadnje vreme, ispadao iz akcija i tako si podosta ubrljao toga sto si dobrog uradio,mnogo dobrog…! Bio si na nivou kao u Atini. Samo nastavi, ali moras bolje, jace jer trebas, a boga mi i moras, vatra gori pod nogama, imas dvojicu lozaca, pale „vatricu“ opako!
    Everton 8, Obrigado, obrigado..>! Pa toooo, majstore, nisam odavno video taj beg, tu silu i prisilu! Nastavi majstore. A sad u Svici pokazi koliko si napredovao u Partizanu! Sta znas, mozda se neka ponuda rodi tamo!
    Marjan,7,5. Mnogo mi je drago da si odigrao i to vrlo dobro. Ona minijatura kod gola Pante bila je za desetku. Sasvim dobra igra, prema mojem ocekivanju! Samo tako nastavi! I nika ne vracaj loptu nazad, to nije tvoja misija u igri, nikako!
    Bambi,8,5. Bravo Bambi, legendo! KAd si odigrao zadnji mec? Svaka cast, majstorcino. Samo nastavi i povedi momke u pobede nove!
    Panta,8, simpatija je simpatija! Mnogo drag momak i sto se mene tice sve je odavno oprosteno. Samo nastavi tako, ali jedan savet: manje komplikovanja, jednostavnost je majka genijalnosti! ALi, vrlo dobro,samo tako, samo jako!
    Tawamba, 7,5. Dobro, sasvim OK, gol po mecu i sta ces bolje! Vezbaj Leandro sut sa distance, tako krupan covek mora da sipa gromove,ja ko ce drugi! I ne zaboravi da lopta mora da bude udarena gornjom polovinom cela i ide sigurno u gol! Eh!
    Ogi 7. Sasvim OK za pocetak. RAzumljivo, igrao si pod pritiskom, to se videlo, promasaji su dokaz. ALi,polako! Prokinuce,samo zalaganje ,borbenost i srce na teren i nema problema. I jos nesto: od pravih navijaca Partizana si dobio mnogo aplauza! Dokaz da nema razloga za skepticizam. Ne osvrci se sine na psine!
    Solomone, imas misiju u Partizanu! Ti mozes i ti umes! Bravo za sjajan pocetak i odlicno predstavljanje. I prevedi nas preko pustinje….!
    Generale Djukicu, hocemo pobedu protiv „Decaka“ u cetvrtak!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ilijev se hvali kako su sva mesta u timu popunjena i duplirana ali ja ne vidim da je mesto Leonarda popunjeno ni sa jednim fudbalerom jer je novajlija Solomon kod Djukica rezerva, Pantica je veceas stavio uz levu aut liniju iako decku to mesto neodgovara. Ozegovica je Ilijev doveo kao zamenu za Djurdjevica a on nije nivo ni mladom Djoletu kao ni Solomonu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter