0
Domaći fudbal

DERBI U IVANJICI: Kange nema, iznenadićete se kad vidite ko će biti ‘plej’ u igri Zvezde (SASTAVI)

Objavljeno: 09.09.17 u 18:31

Za oko pola sata na stadionu kraj Moravice će počeće derbi 8. kola Superlige Srbije u kom Crvena zvezda gostuje Javoru.

Vladan Milojević na teren izvodi najjači sastav, fale dva momka, ali njihove izmene se čini neće uticati na igru crveno-belih. Naime, Gelor Kanga nije ni doputovao na jugozapad Srbije, a plejmejkera u Ivanjici će igrati Rikardinjo. Brazilac je odličan bio u prijateljskoj utakmici protiv Rada kada je pored dve asistencije postigao gol. Druga izmena je u napadu. Umesto Ričmonda Boaćija na terenu je Aleksandar Pešić. Ostatak tima je očekivan, te će ostalih devet momaka najverovatnije konkurisati iz za prvu postavu protiv BATE Borisova u četvrtak.

Zanimljivo je i to da će Javor biti veoma ofanzivan. Ivanjičani će protiv Crvene zvezde igrati sa dva napadača, Džonsom i Tripkovićem. Opasnost će pretiti i od Brazilca Eliomara. Odbranu Javora nosiće stameni Karišik i iskusni Milović. Evo sastava dva tima:

JAVOR (4-4-2): Đogatović – Terzić, Karišik, Milović, Amanović – Kolaković, Kiković, Marčić, Eliomar – Džons, Tripković.
CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan – Stojković, Savić, Le Talek, Rdoić – Donald, Krstičić – Srnić, Rikardinjo, Radonjić – Pešić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter