1
Odbojka

FOTO: Wikipedia

SKANDAL POVEZAN SA NAŠOM ODBOJKAŠICOM: Ana Antonijević pala na doping testu?

Objavljeno: 08.09.17 u 22:19

Italijanski mediji danas su objavili informaciju o navodnom dopingu Ane Antonijević.

Tehničar ženske reprezentacije Srbije je, prema pisanju portala „volleyball.it“, bila pozitivna na doping kontroli tokom završnog turnira Gran prija, koji je održan od 6. – 11. avgusta u Nanđingu u Kini.

Kako je dalje navedeno, Antonijevićeva je bila pozitivna na klenbuterol, supstancu zbog koje je već suspendovana Italijanka Mirijam Silja

Odbojkaški savez Srbije demantovao je takav razvoj situacije, uz napomenu da će javnost pravovremeno biti obaveštena ukoliko bude bilo šta slično. Takođe, Antonijevićeva nije u Antaliju na sparing mečeve sa Turskom otišla zbog povrede kolena.

Moguć uzrok, ukoliko se ispostavi da je informacija tačna, jeste kontaminirano meso, zbog čega je Svetska antidoping agencija upozorila sportiste i federacije da u Kini i Meksiku vode računa o ishrani.

 

0
0

1 Komentara

  1. …jbg. kad’ je mogao Willy FMP-eovac, a sto ne bi i ona loma, ili je TO samo ‘dozvoljeno’ tj. FMP-ovcamaaaa …………………………………………………………………………

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter