1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OGROMNO POJAČANJE: Nekada velika nada Partizana karijeru nastavlja u Borcu?

Objavljeno: 08.09.17 u 16:22

Banjalučki Borac ima velike ambicije ove sezone.

Banjalučani su u potrazi za iskusnim napadačem koji će praviti razliku na terenima Premijer lige Bosne i Hercegovine, a trener Borca Zoran Milinković kao idealno rešenje vidi nekadašnjeg fudbalera Partizana Simona Vukčevića.

-Blagovremeno ćete biti obavešteni o svemu. Ali da, razgovori su u toku, to je tačno. Pregovaramo sa Vukčevićem, poručio je Milinković na današnjoj konferenciji za medije uoči derbija 7. kola Premijer lige BiH protiv Širokog Brijega (nedelja, 20 časova).

Simon Vukčević ima 31 godinu i bio je velika nada beogradskog Partizana, za koji je odigrao 76 mečeva i postigao 15 golova. Vukčević je nosio crno-beli dres od 2003. do 2006. godine, i u tom periodu bio član reprezentacije Srbije i Crne Gore, ali ipak nije ostvario karijeru kakva se od njega očekivala.

Odlaskom iz Humske nastupao je za veliki broj inostranih klubova, a svakako da su najzvučniji Sporting iz Lisabona i Blekburn Rovers. Osamostaljenjem Crne Gore nastupao je za reprezentaciju ove države, za koju je do 2014. godina odigrao 45 utakmica i postigao dva gola.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter