0
Košarka

KADA TEO POJEDE OVO, DEŠAVA SE NEVEROVATNA PROMENA: Popaju snagu daje spanać, a Milošu Teodosiću… ne pokušavajte, nećete pogoditi! (FOTO)

Objavljeno: 08.09.17 u 21:09

Nije mali broj strip junaka koji snagu dobijaju zahvaljujući nečemu što pojedu.

Kada Erik pojede bananu…“

Verujem da svi znate nastavak ove čuvene rečenice koja je bila zaštitni znak prvo stripa, a kasnije i crtanog filma „Bananamen“, čiji glavni junak Erik Vimp (ili Tvindž, zavisi koju verziju više volite), nakon što pojede bananu, postane gorespomenuti superheroj (tačnije, parodija na superheroje), Bananamen.

Takođe, siguran sam da ste upoznati i sa francuskim strip junacima Asteriksom i Obeliksom, koji svoju nadljudsku snagu duguju druidu Panoramiksu, a verovatno su vam poznate i avanture Popaja, mornara koji svoju ljubav, Olivu, spašava uz pomoć konzerve spanaća i snage koju dobije zahvaljujući njoj.

Ono što vam verovatno nije poznato da i Miloš Teodosić „snagu“ za neverovatne asistencije „crpi“ na sličan način.

Manje – više…

Naime, krilni košarkaš Klipersa Sem Deker objavio je tvit u kom je otkrio šta Teodosić jede za doručak, a što je on sam okarakterisao kao „hrabar potez“:

Ukoliko ne baratate engleskim dovoljno dobro, Deker je široj javnosti otkrio da Teodosić u devet sati ujutru jede – čizburger.

Iako će se sigurno naći broj navijača koji će Teu to zameriti, jer „sportista ne bi trebalo da se hrani brzom hranom“, nema sumnje da će Teodosić prvom prilikom i nekom asistencijom poput ovih sa dole priloženog snimka takve priče u korenu saseći:

(Youtube/VTBUnitedLeague)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter