0
Domaći fudbal

FOTO: FK Rad

‘GRAĐEVINARI’ SAZIDALI TIM: Rad promovisao sedmoricu novajlija

Objavljeno: 08.09.17 u 20:56

Fudbalski klub Rad na kraju letnjeg prelaznog roka potpisao je ugovore sa još šestoricom igrača čija je promocija održana u petak, u prostorijama kluba na Banjici.

Novi igrači „građevinara“ postali su iskusni štoper Zoran Rendulić, napadači Luka Ratković i Lazar Đurović, kao i krilo Žarko Grbović. Amaterske ugovore potpisali su Srđan Ajković koji igra na poziciji levog i desnog krila i Saša Lazić koji je desno krilo.

Rad je nastavio je da osigurava svoju budućnost, pa je svoj prvi profesionalni ugovor potpisao i prvotimac „građevinara“ Marko Stojanović.

Stojanović je rođen 1998. godine i već sedam godina je u taboru „nebesko – plavih“ sa kojima je igrao i kvalifikacije za omladinsku Ligu šampiona.

On se na svojoj promociji zahvalio stručnom štabu i upravi kluba na ukazanom poverenju, direktoru Omladinske škole Željku Mijoviću, kao i trenerima Vladi Mladenoviću, Željku Mikoviću i Srđanu Stojčevskom koji su zaslužni za njegov fudbalski razvoj. Stojanović je dodao da je presrećan, da je jedva čekao ovaj trenutak i da će dati sve od sebe da ekipa ostvari što bolje rezultate.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter