3
Fudbal

FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN

FUDBALSKA TV NOVELA: Skandal u Španiji, bivši igrač Barse varao verenicu sa zvezdom Bajerna?!

Objavljeno: 08.09.17 u 11:50

Na pomolu je skandal koji bi mogao dobro da uzdrma sve one koji su vezani za priču o ovom fudbaleru.

Radi se o produktu škole Barselone koji je i igrao za Katalonce u 15 navrata, a potom prešao u redove Viljareala gde je igrao do ove godine.

Džonatan Dos Santos, reprezentativac Meksika je ove godine prešao u Los Anđeles Galaksi, a jedan od razloga za to je po navodima popularnog meksičkog lista ‘TV Notas’ koji ima više miliona čitalaca jeste afera koju je imao sa igračem Bajern Minhena.

Kako ‘Tv Notas’ saznaje od prijatelja Meksikanca, Dos Santos je bio u emotivnoj vezi sa svojim saigračem Mateom Musakijom koji je takođe ove godine otišao iz Viljareala, i to u Milan, i to sedam meseci. A po najnovijim saznanjima pomenute medijske kuće, Džonatan Dos Santos i Tijago Alkantara su takođe bili zajedno, te je zbog sve većeg medijskog pritiska u Španiji, Meksikanac rešio da ode u SAD.

Po saznanjima ovog lista, Dos Santosa je to koštalo i veridbe sa svojom izabranicom. Internetom su ponovo počeli da kruže i stari snimci nekadašnjih saigrača u školi Barselone, Dos Santosa i Alkantare, koji sada u potpunosti imaju drugu konotaciju.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter