0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPOT

VELIKI PAD: Došao kao pojačanje u Partizan i doneo trofej Kupa, a sada u Drugoj ligi Srbije?! (FOTO)

Objavljeno: 07.09.17 u 23:20

Zbog neigranja su ceh platili mnogi talentovani fudbaleri koji nisu uspeli da se dokažu.

Pogotovo kada se radi o pozicijama na kojima je izbor dosta manji, ali se retko menja.

Takav slučaj desio se golmanu Partizana Nemanji Stevanoviću koji karijeru najverovatnije nastavlja u Drugoj ligi Srbije, odnosno Teleoptiku, nakon što je pred kraj avgusta raskinuo ugovor sa Partizanom.

Stevanović je bio jedan od najboljih golmana Superlige kada je prešao iz Čukaričkog u Partizan, ali nije dobio šansu u Humskoj. Upisao je svega sedam zvaničnih mečeva, a u jednom je bio zaslužan za to što je Partizan osvojio Kup Srbije. I to kada su crno-beli porazili Crvenu zvezdu sa 1:0, a Nemanja Stevanović imao nekoliko izvanrednih reakcija.

Mladi golman je rešio da napusti klub dolaskom Vladimira Stojkovića u Humsku. Ali ni pre toga nije dobio šansu pošto je Đukić Filipa Kljajića zamenio Markom Jovičićem.

Kao relana opcija da dođe do zimskog prelaznog roka jeste Teleoptik koji ima Trnića na golu, što bi bila odlična konkurencija.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter