0
Evrobasket 2022

European basletball championship, Evropsko prvenstvo u kosraci Eurobasket Srbija - Letonija, Serbia - Latvia 01.9.2017. Istanbul, Turska, 1. Septembar 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

SPORT NA TV: Srbija protiv Belgije, ali će svi gledati dvoboj Letonije i Turske

Objavljeno: 07.09.17 u 08:55

Ne baš bogat sportski dan je pred nama,ipak sasvim dovoljno da uživate u dobroj košarci, verujemo da ćete večeras svi biti uz Letoniju protiv Turske.

Pred Srbijom su dve opcije o čemu smo pisali juče. Jedna vodi u raj, druga u pakao. Za prvu je potrebno da Letonija pobedi Tursku, za drugu, obratno.Zbog toga verujemo da će večeras od 19.40 cela Srbija biti uz RTS 2 i navijati za selekciju sa Baltika.

Naš tim igra od 16.15, a protivnik je Belgija. Sve sem pobede Srbije bila bi senzacija, jer ‘crveni đavoli’ ne spadaju u svetski i evropski košarkaški krem. Prenose je na RTS 1.

Pre ovog duela RTS nam daje sliku sa još jednog meča naše grupe, reč je o duelu Rusije i Velike Britanije. O tome ko je favorit u ovom duelu izlišno je pričati.

Sport klub nam donosi sava tri meča iz grupe ‘C’,mada je tamo skoro sve rešeno. Naime, prvo se sastaju Češka i Hrvatska, potom Mađarska i Španija i na kraju Rumunija i Crna Gora. Ovde je sve janso, Španija je prva u grupi, Hrvatska druga, Crna Gora treća, a Mađarska četvrta. Severne susede i želimo u osmini finala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter