0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘PARTIZANOV ĐAK PRVAK’: Još jedna sjajna akcija crno-belih

Objavljeno: 07.09.17 u 19:10

Fudbalski klub Partizan u subotu će održati još jednu akciju, a ovog puta ‘meta’ su najmlađi navijači, novopečeni đaci u školskim klupama.

Klub iz Humske je danas objavio da će u utakmici protiv Mladosti iz Lučana,  kojom se u subotu od 21 sat nastavlja Superliga Srbije, besplatno na utakmicu moći da dođu svi đaci prvaci koji sa svojim roditeljima budu došli na stadion.

U pitanju je ulaz na istočnu tribinu, ali je pre toga potrebno da se zdravstvenom knjižicom ili bilo kojim drugim dokumentom pokupi karta u ‘Tiketlajn šopu’ na Novom Beogradu.

– Klinci i klinceze,

Na početku školske godine FK Partizan želi da motiviše i podstakne sve đake prvake da i ove školske godine budu ne samo dobri učenici i rade na svom obrazovanju, već i da se bave sportom i sa svojim drugarima uče, šta znači fer i sportski navijati za svoj klub.

Iako je utakmica 8. kola SLS zakazana u terminu od 21č, svi đaci prvaci koji žele da sa svojim roditeljima subotnje veče provedu na stadionu Partizana, Humska 1 u utakmici između FK Partizan – FK Mladost, imaće besplatan ulaz na istočnu tribinu stadiona.

Da biste podigli svoju kartu, potrebno je da uz zdravstvenu knjižicu ili bilo koji dokument na kojem stoji da je vaše dete 2010. godište (a samim tim i da je krenulo u školu ove godine) odete u petak 8. septembra do Tiketlajn šopa na Novom  Beogradu (iza bolnice Medigrup) u periodu od 09-18č ili u subotu od 10č pre podne do početka utakmice na blagajnu br 1 stadiona Partizan uz pokazan dokument, besplatnu ulaznicu će dobiti đak prvak i roditelj pratilac.

Ako su vaši roditelji odlučili da vas na ovaj način nagrade za polazak u školu i dozvole vam da kasnije zaspete u subotu veče, onda zabeležimo zajedno jedan od najlepših momenata ove nedelje za vas.

Postavite sliku sa vašim roditeljima sa stadiona tokom utakmice FK Partizan – FK Mladost na Instagram uz #partizanovdjakprvak, a FK Partizan će kao i uvek nagraditi najlepšu fotografiju sa stadiona rancem za školu sa obeležjima FK Partizan.

Za crno-bele su uvek navija fer, sportski i korektno na svakom mestu, u školi, na ulici, parku, stadionu…

Pokaži svojim drugarima zašto voliš Partizan i zašto smo najbolji klub!

Đaci, srećan polazak u školu!

Vaš Partizan!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter