0
Evropske lige

2017.06.23 Bydgoszcz Pilka nozna Mistrzostwa Europy U21 Euro U21 Serbia - Hiszpania (Serbia - Spain) N/z Inaki Williams Nemanja Maksimovic Foto Norbert Barczyk / PressFocus 2017.06.23 Bydgoszcz Football UEFA Under21 Championship Poland 2017 Serbia - Hiszpania (Serbia - Spain) Inaki Williams Nemanja Maksimovic Credit: Norbert Barczyk / PressFocus / NEWSPIX.PL --- Newspix.pl

PALA ODLUKA: Sada je jasno, izvesna budućnost Nemanje Maksimović

Objavljeno: 07.09.17 u 22:00

Iako se dosta pisalo o statusu jednog od naših najtalentovanijih igrača, stigle su vesti iz Valensije.

U startu su otpale neke opcije o pozajmicama našeg reprezentativca koji će po svemu sudeći igrati u Primeri iduće sezone.

Trener ‘Slepih miševa’, Marselino, računaće na Srbina i on će biti u konkurenciji za utakmice u Primeri. Dolaskom Žofrija Kondgobije pojavile su se informacije o tome da će Maksimović minute morati da traži negde drugde.

Činilo se da će to biti Turska, Fenerbahče, ali ipak ne. Maksimović je ovog leta stigao u Valensiju i igraće za taj tim u Primeri.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter