0
Domaći fudbal

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

OKUPILI SE CRVENO-BELI: Druženje igrača i navijača, i to na pumpi (VIDEO)

Objavljeno: 07.09.17 u 19:00

Crvena zvezda i kompanija Gasprom koja je generalni sponzor crveno-belih su danas organizovali druženje igrača i navijača.

Akcija je nosila slogan ‘Svi smo jedan tim’ a cilj je da se u što većoj meri povežu igrači i navijači domaćeg velikana.

Slavoljub Srnić, Milan Borjan, Vujadin Savić, Marko Gobeljić i Mičeld Donald su proveli popodne sa više stotina navijača Crvene zvezde koji su se okupili na Gasprom benzinskoj stanici na Novom Beogradu.

Sem što su imali priliku da se upoznaju sa svojim miljenicima, navijači Zvezde su mogli da odmere snagu sa njima u malom i stonom fudbalu, a i da dobiju autogram, kao i fotografiju za uspomenu.

— Dva velika brenda su se spojila još 2010. godine, od kada je Gazprom generalni sponzor Crvene zvezde i drago mi je što im ovakvih akcija. One su vrlo značajne i za navijače i za nas igrače. Mnogo mi ne drago što sam imao priliku da upoznam ljude koji dolaze svakog vikenda na stadion da nas podrže. Uživao sam i u igranju fudbala sa decom, zaista lep dan, rekao je Milan Borjan.

(Izvor: YouTube/Crvena zvezda)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter