0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IZBEGAO KAZNU: Ričmond Boaći se privatnim avionom vratio u Ganu (FOTO)

Objavljeno: 07.09.17 u 15:04

Tako je to kada za kapitena reprezentacije imate velikog čoveka kakav je Asamoa Đan.

Reprezentacija Gane tokom ove reprezentativne pauze bila je jača za Ričmonda Boaćija, napadača Crvene zvezde, a u poslednjoj utakmici kvalifikacija za Mondijal gostovali su u Kongu.

Međutim, kako piše portal ‘Akra informer’ iz Gane, nisu mogli da se odmah posle utakmice u utorak vrate u Ganu i glavni grad Akru, nego prema planu to bi se desilo tek danas.

Fudbalerima iz Afrike to možda ne bi predstavljao problem, ali igračima iz Evrope itekako bi, jer bi u pojedinim klubovima dobili ozbiljne kazne zbog kašnjenja na klupske obaveze.

Zato je kapiten selekcije Gane Asamoa Đan dokazao svoju veličinu i iznajmio privatan let kako bi se na vreme Tomas Parti vratio u Atletiko Madrid, Afrije Akva kod Mihajlovića u Torino i Ričmond Boaći u Crvenu zvezdu.

Na taj način svi igrači stigli su na vreme na ‘prozivku’ svog trenera, na zadovoljstvo i Vladana Milojevića.

Veliki, veliki potez Asamoe Đana, nama poznatog po golu u 85. minutu utakmice Svetskog prvenstva u Južnoj Africi protiv Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter