0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

SLAVIŠA KOKEZA: Još uvek ništa nije gotovo!

Objavljeno: 06.09.17 u 00:15

Prvi čovek srpskog fudbala istakao je isto što i selektor ‘orlova’ Slavoljub Muslin, a to je da još uvek nije ništa gotovo.

Srbija je pred vratim Mondijala. Delije samo tri boda, a možda i dva ako bi recimo Vels i Irska igrali nerešeno u poslednjem kolu. Mesta za euforiuju nema, potrebno je ozbiljno shvatiti poslednjih 180 minuta. Sa tim se slaže i predsednik FS Srbije, Slaviša Kokeza.

– Ovo je  mnogo važno za naš fudbal i zemlju. Ništa nije gotovo, ima još da se igra, ali smo bliži nego pre današanjeg dana. Ovo mene lično mnogo znači, kao i FSS i državi, ovo je nešto što sanjamo godinama. Nije još ništa gotovo, ali je jako potrebno našem fudbalu i Srbiji, posebno posle uspeha Zvezde i Partizana. Ovo je mali korak ka Rusiji i ako uspemo da se nađemo na Mundijalu to će biti važno za svakog građanina naše zemlje  – rekao je predsednik FSS Slaviša Kokeza posle pobede, a preneo Informer.

Naredni meč igramo protiv Austrije u Beču, Kokeza najavljuje juriš na nova tri boda.

– U Beč idemo na pobedu. Mi nismo reprezentacija koja se brani i kalkuliše imam poverenje u Muslina i igrače i to su dokazali i pokazali kao jedna deo nacije nije verovao u njih. Mi smo iz FSS verovali u tim i selektora i ambijent koji je selektor napravio je nešto što se nadogradilo rezultatima i korakom do konačnog uspeha. Ništa nije gotovo ali smo karak bliži Rusiji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter