0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

POHVALE SRBINU: Golman Eibara među najboljim debitantima u Španiji

Objavljeno: 06.09.17 u 20:57

Marko Dmitrović je odlično otvorio stranicu u eliti, a u klubu očekuju da ima ekstra uspon u dresu Eibara.

Nije lako dobiti priliku na glavnoj sceni u Španiji, a Marko Dmitrović (25) je uspeo da posle sjanih odbrana na golu Alkorkona postane član Eibara. I već posle dve partije došao je u žižu kao jedan od najboljih debitanata ove sezone u Primeri.
 
Momak iz Subotice se našao i na spisku selektora Slavoljuba Muslina, što je svakako korak napred posle mlade selekcije Srbije. Uspeo je sa „orlovima“ da prođe u baražu Španiju i učestvuje na Evropskom prvenstvu u Pragu. Sve to mu je donelo ogroman pomak, a u aktuelnom klubu su zadovoljni odrađenim poslom. Eibar mu je dao glavnu ulogu od starta i sportski sektor očekuje da Dmitrović ima uspon, kao njegovi prethodnici, pa da jednog dana naprave milionski transfer.
 
Talentovanom golmanu nisu dali priliku da se pokaže u rvenoj zvezdi, pa je preko Ujpešta i Čarltona, stigao do drugog ranga španske lige, koji je bio prolazna stanica. Španska „Marka“ je donela priču punu pohvala da Srbin predstavlja oslonac Eibara, da je imao sjajne odbrane u dva meča i da predstavlja budućnost kluba. Tek slede poslastice protiv Reala, Barselone, Atletika, Valensije…
 
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter