3
Košarka

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN PUNOM PAROM: Ne jedno, ne dva – stigla tri pojačanja! (FOTO)

Objavljeno: 06.09.17 u 16:30

Od danas su crno-beli jači za trojicu novih košarkaša sa kojima je ozvaničena saradnja.

Trio domaćih i talentovanih igrača je danas u prostorijama košarkaškog klupa parafirao ugovor sa Partizanom.

Radi se o maestralnom Andreji Stevanoviću, Tadiji Tadiću i Strahinji Gavriloviću.

Najmlađi među njima je Tadić koji je potpisao prvi profesionalni ugovor, ima 18 godina i u narednih četiri će nositi dres Partizana. Dvojac iz Dinamika koji je uspešno prošao probu je takođe potpisao.

Andreja Stevanović igra na poziciji beka, 22-godišnji košarkaš je trenutno jedan od najtalentovanijih igrača na toj poziciji u našem šampionatu. I on je takođe potpisao četvorogodišnji ugovor i nastaviće saradnju sa Miroslavom Nikolićem.

Kao i Gavrilović kojeg popularni Muta takođe dovodi iz kluba u kojem je prethodno radio. Ovaj momak je rođen 1993. godine i igra na pozicijama krila i krrilnog centra, četiri godine je igrao za Univerzitet Južna Kalifornija u NCAA pre nego što se vratio u Srbiju. On je parafirao godinu dana kraći ugovor od prethodne dvojice.

FOTO: KK PARTIZAN
0
0

3 Komentara

  1. Kako god, oni potpisuju za Partizan, za razliku od limenih, kada su igraci izvorne zvezde potpisivali za fmp (czv bgd). Dva univerzuma!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter