4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KUP SRBIJE: Partizan i Crvena zvezda bi mogli u Pančevo, ali na Kosovo i Metohiju!

Objavljeno: 06.09.17 u 21:08

Poznati su sada svi učesnici šesnaestine finala Kupa Srbije, a pretkolu se dogodilo i jedno veliko iznenađenje, igraće se i na Kosovu i Metohiji.

Odigrano je poslednje pretkolo Kupa Srbije. Pored 26 već poznatih učesnika, dobili smo i poslednjih šest. Najveće iznenađenje napravila je ekipa Dinama iz Pančeva koja je sa 2:0 savladala prvoligaša ČSK Privaru.

U šesanestini finala Kupa Srbije igraće i Polet iz Lipljana koji je bio bolji od Kolubare sa 3:1. Tako će Crvena zvezda i Partizan pored Pančeva moći i na Kosovo i Metohiju.

Rtanj iz Boljevaca je na penale 5:4 izbacio OFK Beograd, baš kao i Novi Beograd koji je bio bolji od Odžaka. Zlatibor je sa 4:1 deklasirao BSK iz Borče.

Šesnaestina finala Kupa Srbije igra se 20. spetembra, a žreb će se održati tokom sledeće nedelje. Mečevi Crvene zvezde i Partizana će biti pomereni zbog obaveza u Ligi Evrope i domaćem prvenstvu.

Pehar osvajača Kupa Srbije brani ekipa Partizana.

PRETKOLO KUPA SRBIJE – rezultati

Radnički Novi Beograd – Odžaci 0:0 – penalima 4:3
Zlatibor – BSK Borča 4:1 (1:0)
Rtanj Boljevac – OFK Beograd 2:2 (2:1) – penalima 5:4
Dinamo Pančevo – ČSK Pivara 2:0 (1:0)
Polet Lipljan – Kolubara 3:1

0
0

4 Komentara

  1. Ajde Rtanj ti si jedini iz Timocke Krajine koji igra u Kupu trenutno!
    JEBI SRBE…..TIMOCANI I VLASI SU ZAKON
    NEZAVISNOST

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter