0
Evrobasket 2022

European basketball championship, Evropsko prvenstvo u kosarci Eurobasket Srbija - Velika Britanija, Serbia - Great Britain 05.9.2017. Istanbul, Turska, 5. Septembar 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

HRABRA IZJAVA: Selektor Belgije o tome kako će Srbija biti lako pobeđena

Objavljeno: 06.09.17 u 20:03

Iako Belgijanci imaju samo pobedu nad Velikom Britanijom na Eurobasketu, nadaju se novom.

I to ni manje ni više nego protiv Srbije u kojem će se naša selekcija boriti za prvo mesto u grupi.

Ukoliko se selektor Belgije pita, njegovi puleni će lako savladati Srbiju. Edi Kastils je danas pred sutrašnju utakmicu dao jednu veoma zanimljivu izjavu:

– Mislim da će biti vrlo laka utakmica za nas i da ćemo dobiti 20 ili 25 razlike. Biće to utakmica najvišeg nivoa. Nije bitno da li je prva ili poslednja, mi ćemo dati sve od sebe. Svi smo sveni činjenice da igramo protiv osvajača srebrne medalje na Olimpijskim igrama. Znamo šta je srpska košarka, znamo da nikada ne popuštaju i spremni smo za to, kazao je Kastils.

Sa druge strane, Aleksandar Đorđević je pohvalio selekciju Belgije, što je stiglo i do selektora tog nacionalnog tima:

– Jako sam srećan da je trener tog nivoa rekao to o nama. Ja sa igračima pokušavam da sledim najbolje primere, a Srbija je jedan od njih. I po pitanju organizacije i discipline. I to ne samo na terenu, nego i van njega. Sedamo zajedno, jedemo zajedno, oblačimo se zajedno, pratimo dobre primere i vođstvo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter