12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROMENE U DABLINU: Nove tri Muslinove rokade – hoće li ovaj tim ući večeras u istoriju? (FOTO)

Objavljeno: 05.09.17 u 10:05

Umesto Mijata Gaćinovića ulogu desnog spoljnjeg igrača imaće Antonio Rukavina, a na gol se vraća naš najiskusniji golman.

Pobeda donosi overu vize za SP u Rusiju, pa večeras Srbija u Dablinu igra ‘meč kvalifikacija’ sa Republikom Irskom, a kako saznaje HotSport selektor Slavoljub Muslin napraviće tri izmene u odnosu na susret protiv Moldavije.

Na gol se umesto Predraga Rajkovića vraća Vladimir Stojković, a pored Nemanje Matića na sredini terena biće standardni Luka Milivojević, koji je u subotu odmarao zbog žutih kartona.

Igrač Kristal Palasa dobro poznaje rivale sa kojima se većinom, kao i Matić, takmiči u Premijer ligi, tako da bi trebalo da zajedno nađu dobar recept da ukoče ‘zelene’.

FOTO: STARSPORT

Posle dobre role i gola u Humskoj, Mijat Gaćinović vratiće se večeras na klupu, a poziciju pored desne aut linije zauzeće Antonio Rukavina. Iskusni defanzivac iz Viljareala odigrao je šest mečeva tokom ovog ciklusa takmičenja.

Projektovan sastav Srbije protiv Irske: Stojković, Rukavina, Ivanović, Maksimović, Nastasić, Matić, Milivojević, Kostić, Tadić, Mitrović.

FOTO: STARSPORT
0
0

12 Komentara

  1. Zamolio bih nepismene da ne ostavlaju komentare. Piše se ćemo, a ne će mo. Da li u srpskom jeziku postoji reč mo?!

    0
    0
    Odgovori
  2. Bravo treneru. Nisam ni sumljao da ce ti igrati Milivojevic i Rukavina. Jos samo da Tosica ubacis i onda si zatvorio sve menadzerske kombinacije.

    0
    0
    Odgovori
  3. Bojim se da će mo izgubiti. Umesto da nastavi sa mladima, da izvanrednim Rajkoviću i Gaćinoviću pridoda i Sergeja Milinkovića i da nečeka da Mitrović da gol pa da ga menja, vraćamo se u prosečnost sa starijimm igračima i bunkericom. A tu se zna, ako slučajno ne damo gol gubimo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter