0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

LUKA ADŽIĆ: Drago mi je što smo vratili publiku na naš stadion i što je Marakana puna kao nekada

Objavljeno: 05.09.17 u 18:15

Luka Adžić se pridružio treninzima Crvene zvezde nakon obaveza u mladoj reprezentaciji Srbije.

Ofanzivni vezista Crvene zvezde je zabeležio debitantski nastup za Srbiju U-21 i sada je koncentrisan na obaveze u crveno-belom dresu.

– Trenirao sam sa mladom reprezentacijom, tako da sam u takmičarskom ritmu. U petak sam debitovao za selekciju do 21 godine u pobedi nad Gibraltarom i to mi zaista mnogo znači. Bilo je i vremena za odmor koji je, moram da priznam, prijao. Danas smo imali trening uvoda u rad, pošto mnogi igrači nisu bili tu jer su takođe imali obaveze u svojim reprezentacijama. Sada počinjemo da radimo punim tempom, već danas imamo dva treninga. Sve ovo je baza za ono što nas čeka u nastavku prvenstva, rekao je Adžić za klupski sajt.

Adžić učešće kluba iz Ljutice Bogdana u grupnoj fazi Lige Evrope vidi kao odličnu priliku za napredak mladih igrača.

– Tek je prošla euforija oko Krasnodara, a sada već očekujemo nove spektakle na našem stadionu. To će biti zaista ogromno iskustvo za nas mlade igrače, imamo priliku da dokažemo svoj talenat i jedva čekamo da počnu utakmice. Atmosfera na tribinama koju smo doživeli u prethodnim utakmicama je zaista nešto nezaboravno i veliki motiv i podsticaj za sve nas. Na mečevima kao što su oni protiv Krasnodara, večiti derbi stiče se samopuzdanje i dobija se rutina. Drago mi je što smo vratili publiku na naš stadion i što je Marakana puna kao nekad – dodao je Adžić.

Crvenu zvezdu pre premijere u Ligi Evrope očekuje duel u Super ligi Srbije protiv Javora u Ivanjici u subotu, 9. septembra od 19 časova.

 Nisam do sada nikad igrao u Ivanjici, ovo će mi biti prvo gostovanje. Znam da Javor ume da bude nezgodan protivnik i da mnoge ekipe imaju problema na njihovom terenu ranijih godina. To uopšte na nas ne treba da utiče, mi treba da budemo usredsređeni i da se pripremimo kao za svaku utakmicu do sada i verujem da neće biti problema ukoliko mi budemo pravi, kao što smo bili i do sada, istakao je Luka Adžić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter