0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KVALFIKACIJE ZA SP: Gana slavi Ričmonda Boaćija! (VIDEO)

Objavljeno: 05.09.17 u 18:44

U afričkoj zoni kvalfikacija za Svetsko prvenstvo odigrano je 4. kolo, a Gana je uspela da pobedi Kongo sa 5:1 i ostane u trci za Mondijal u Rusiji.

Bila je Gana na ivici provalije da na kraju ne ode na Mondijal u Rusiji, ali posle meča u Kongu šanse su porasle. Naime, ‘crne zvezde’su sa 5:1 demolirale Kongo, a junaci pobede gostiju bili su napadači Crvene zvezde i Atletika iz Madrida Ričmond Boaći i Tomas Parti.

Naime, napadač crveno-belih postigao je dva gola. Boaći je mrežu Konga prvo zatresao u 23. minutu, a potom je stavio tačku na ‘j’ golom u 85.minutu. Između ta dva pogotka, het-trik je postigao Tomas Parti.


All Goals & highlights – Congo 1-5 Ghana – 04… by goalsarena2017

Gana za sada, dva kola pre kraja, ima pet osvojenih bodova, prva je Uganda sa sedam , a drugi Egipat sa šest. Ove dve selekcije se večeras sastaju, a ‘crnim zvezdama’ igra nerešen rezultat. Samo prva selekcija ide na Svetsko prvenstvo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter