0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODUSTALI ZBOG RIZIKA: Alenu Stevanoviću neočekivano propao transfer u Levski (FOTO)

Objavljeno: 05.09.17 u 09:05

Iako je već bilo gotovo izvesno da će Alen Stevanović preći iz Partizana u Levski iz Sofije, krilni vezista nije uspeo da prođe lekarske preglede u nesuđenom klubu.

Iz Bugarske je stigla informacija da je donedavni fudbaler Partizan Alen Stevanović pao na medicinskim testovima u tamošnjem klubu Levskom, za koji je trebalo da potpiše ugovor.

Partizan mu je izašao u susret, dao raskid ugovora, kako bi kao slobodan igrač potpisao za klub iz Sofije, ali je povreda koju je Stevanović vukao prethodnih meseci očigledno ostavila traga.

Podsetimo, fudbaler je početkom marta doživeo povredu skočnog zgloba na ‘večitom’ derbiju protiv Crvene zvezde na stadionu ‘Rajko Mitić’ i od tada nije odigrao nijednu utakmicu u crno-belom dresu.

Krajem avgusta su stizale informacije da je povreda prošlost i da bi mogao da se vrati u tim Partizana, ali kako nije bio u planovima trenera Miroslava Đukića odlučeno je da pronađe novu sredinu.

Za njega još nije kasno, iako je transfer rok završen, pošto je sada slobodan igrač i narednih dana možda će uspeti da pronađe novi klub. Onaj koji je voljan da ‘smanji’ medicinske kriterijume i ‘sačeka’ ga da se potpuno oporavi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter