0
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

OVO JE ZEMLJA KOŠARKE: Atrakcije Srba, Milosavljevićev ‘malj’ Erdenu i Bogdanov rafal (VIDEO)

Objavljeno: 05.09.17 u 09:43

Definitivno jedan od najlepših poteza u dosadašnjem toku šampionata Evrope u košarci izveo je sinoć srpski reprezentativac Dragan Milosavljević.

Iako je možda ostao u senci junaka velike pobede Srbijom nad domaćinom Turskom, Bogdana Bogdanovića i Stefana Jovića, ipak je važno istaći fantastičan i možda i prelomni potez borbenog beka tima Srbije Dragana Milosavljevića.

U momentima kada je Turska na krilima navijača pokušavala i uspevala da postepeno topi prednost ‘orlova’, desilo se ovo zakucavanje novog košarkaša Unikahe.

Nije se uplašio čak ni gromade kakva je centar Semih Erden, već je preko njega hrabro zakucao u NBA stilu i umeo to da proslavi na buran i energičan način. A kako i ne bi, izveo je pravu atrakciju i pokazao da ima veliko srce.

(Izvor: youtube / krkipfc)

Ipak, lovorike su otišle Bogdanu Bogdanoviću koji je 14 od svojih 17 poena ubacio u drugom poluvremenu, od čeka čak 10 u vezana tri napada u poslednjoj deonici kada su Turci po prvi put uspeli da povedu.

Pamtiće se njegova minijatura kada je u jednom posedu postigao šest poena, sipavši domaćinu dve trojke u razmaku od 10 sekundi. Evo svih njegovih poena:

(Izvor: youtube / krkipfc)

Srbi su pravili dar-mar najviše u prvom poluvremenu, tako da je i komentator FIBA u par navrata ‘poludeo’, ali može se reći da je već navikao i naučio koja je zemlja košarke.

(Izvor: youtube / FIBA)

(Izvor: youtube / AM Video7S)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter