1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STAVLJENA TAČKA NA SPEKULACIJE: Peter Pakult napustio Radnički iz Niša

Objavljeno: 04.09.17 u 23:25

Ono što je HotSport najavio još pre nekoliko nedelja, sada je dobilo svoju zvaničnu potvrdu.

Posle višenedeljnih spekulacija o tome hoće il Peter Pakult nastaviti rad u Radničkom stavljena je tačka na priču. Austrijski stručnjak i zvanično više nije trener niškog superligaša.

Po informacijama iz kluba, koje je za HotSport potvrdio saradnik Petera Pakulta Boban Dmitrović došlo je do sporazumnog raskida saradnje između kluba i trenera.

– Po informacijama koje imam došlo je do sporazumnog raskida ugovora Pakulta i Radničkog – kratko je prokomentarisao Dmitrović.

Naš pokušaj da od PR službe kluba dobijemo više informacija ostali su uzaludni jer se na dostupne brojeve niko nije javljao do objave teksta.

Najviše vremena Pakult je proveo u Rapidu iz Beča, na čijem čelu je bio od 2006. do 2011. godine, a kome je pomogao da se domogne titule prvaka Austrije 2007. godine. Pored toga, sedeo je na klupi Minhena 1860, Dinama iz Drezdena, FAC iz Beča, Kertena, a pre dolaska u Niš radio je u Hrvatskoj Cibaliji.

Od dolaska u Niš stekao je simpatije navijača i Nišlija, a Radnički ostavlja na deobi trećeg mesta sa 14 osvojenih bodova sa skorom četiri pobede, dva remija i jednim porazom.

Već se krenulo sa licitacijom ko će naslediti Austrijanca, a prvo imena listi je doskorašnji trener Brodarca Ivan Jević.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter