0
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

BOGDAN ODLIČNO RASPOLOŽEN: Te biju, te udaraju… Ali bijemo i mi!

Objavljeno: 04.09.17 u 23:12

Bogdan Bogdanović imao je i zanimljiv odgovor na pitanje da li misli da ga nije išlo u prvom poluvremenu kada je postigao samo tri poena.

Posle pobede nad Turskom, Bogdan Bogdanović bio je izuzetno raspoložen i u svom stilu sa prepoznatljvim osmehom je rado odgovarao na pitanja srpskih novinara.

Priznao je da je bilo dosta tuče na parketu ‘Ulker arene’, ali i da on svojim ‘batinašima’ nije ostao dužan.

– Navikao sam i više. Te biju, te udaraju, ali navikneš se i na to… Bijemo i mi, to je Eurobasket. Dobro je da smo pobedili, bila je izuzetno teška utakmica.

Na konstataciju da ga možda nije išlo u prvih 20 minuta kada je ubacio samo tri poena, Bogdan je odgovorio:

– Misliš da me nije išlo? Nije, nego se nije igralo za mene. Igrali smo drugu taktiku. ‘Uzeo’ sam samo nekoliko trojki ‘iz tregera’. ‘Gurali’ smo dole i to je išlo tad, a kad ide nešto treba to da se igra – istakao je Bogdanović.

FOTO: STARSPORT

Sledi duel sa autsajderom grupe D, Velikom Britanijom.

– Nema lakših utakmica. Ovo je najteža grupa, sigurno od svih ostalih. I ove dve ekipe koje su navodno autsajderi, videli ste Britance, da gube 20 razlike, pa se vrate na ‘minus 5’. Imaju kvalitet. Pratimo ih sve.

Od turske publike dobio je brojne aplauze i definitivno je bio zvezda večeri, jer je igrao u hali i pred navijačima kojima je doneo puno radosti u dresu Fenerbahčea.

– Oni kao da uvek igraju kod kuće. Imaju neviđene navijače, koji vole košarku i uvek igraju za 30 odsto bolje, kao i mi što bismo da igramo kod kuće. To uvek daje dodatnu težinu. Stvarno sam bio oduševljen što su mi sakndirali, što nisu zviždali, što sam doveo neke aplauze i što sam uspeo da ostavim ovde neki veliki trag – zaključio je Bogdanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter