0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BRANKO JOVIČIĆ ZA HOTSPORT: Zbog mečeva kao što će biti sa Arsenalom sam došao u Zvezdu, oporavak ide svojim tokom!

Objavljeno: 03.09.17 u 15:15

Crvena zvezda je ovog leta ostvarila san svakog navijača, posle deset godina plasirala se u grupnu fazu Lige Evrope, a jedan od najzaslužnijih za to što su pred crveno-belima padale ekipe poput Florijane, Irtiša i Sparte iz Praga bio je Branko Jovičić.

Nažalost, borbeni vezista se tokom utakmice sa Čukaričkim povredio, stradalo mu je stopalo i ‘travnati tepih’ je zamenio bolinčkom posteljom. Delije su se uplašile pred dvoboje sa Krasnodarom kako će Zvezda bez borbenog Čačnina, ali je ekipa uspela da izbaci prebogate Ruse i plasman u Ligu Evrope je posvetila upravo Branku Jovičiću. On se sada u Beogradu oporavlja posle operacije, a HotSport je pozvao sjajnog vezistu da vidi kako teče rehabilitacija.

– Dobro je. Sve ide svoj tokom. Tako i treba da bude. Idem na kontrole svakih deset dana, uskoro skidam konce. Ne žurim, najvažnije je da povredu saniram kako treba. Pričao sam sa lekarima, još uvek nije tačno precizno kada ću na teren, orentacijono su mi rekli da ću sa laganim treninzima početi za mesec i po dana. Najvažnije je da oporavak ide u pravom smeru, da se potpuno oporavim, a posle ću dati maksimum da se vratim u staru formu – rekao je za HotSport, Branko Jovičić.

Žreb za Ligu Evrope Branko je ispratio sa gipsom na nozi, nije mu bilo lako, a kako kaže veruje da ekipa može do proleća u Evropi.

– Naravno da sam pratio žreb, nije mi bilo lako. Koliko Crvena zvezda može? Ako bude igrala kao i do sada može mnogo, momci imaju veliko samopouzdanje. Zavisimo sami od sebe, ako budemo igrali kao tokom leta, protivnici se ništa ne pitaju. Verovali smo u sebe, vereovali smo u to da možemo do Lige Evrope, vredno smo radili, nismo nikome pričali. Kako sam reagovao kada sam video Arsenal? Pa, zbog toga sam i došao u Crvenu zvezdu. Da igram takve, velike utakmice. Ipak, sada je najvažnije da se potpuno oporavim od povrede i kasnije pomognem momcima u borbi za trofeje – zaključio je Branko Jovičić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter