0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MARKO GOBELJIĆ: Čeka nas jak ritam, želimo da prezimimo u Evropi

Objavljeno: 02.09.17 u 17:41

Crvena zvezda je započela novi ciklus priprema pred nastavak sezone.

Marko Gobeljić je istakao da je ekipi prijao odmor i da su igrači spremni na nove napore.

– Odmor nam je bez sumnje prijao, znate da smo skoro dva meseca igrali svakog četvrtka i nedelje. I nama igračima i celom stručnom štabu odgovara što smo imali nekoliko dana bez napornog rada. Sada se svi spremamo za predstojeći period, u naredna dva meseca očekuje nas sigurno izuzetno jak ritam, pred nama su važni mečevi. Odmor je za nama, počeli smo da se spremamo za predstojeća iskušenja. Neki fudbaleri su otišli da igraju za svoje reprezentacije, što sve nas u klubu raduje jer su uspeli da se dokažu svojim radom i igrama u Crvenoj zvezdi, rekao je Gobeljić za klupski sajt.

Gobeljić je do sada igrao na više pozicija u timu i dokazao treneru da na njega može ozbiljno da računa.

– Dobro se snalazim na više pozicija u timu, to se isticalo kao moj kvalitet i kada sam dolazio u klub. Za ekipu je dobro što pokrivam nekoliko mesta, slušam šefa šta mi kaže i igram gde god treba. Na svakom mestu postoji nešto novo što naučim i zato su mi dragoceni saveti koje dobijam od trenera. Nekada ume da bude malo nezgodno, dok se priviknem da sam na levom ili desnom beku ili da igram u veznom redu, nije naivno. Ipak, na meni je samo da slušam, radim i napredujem iz dana u dan – istakao je Gobeljić.

Crvena zvezda će u narednom kolu Super lige odmeriti snage sa Javorom u Ivanjici, a potom sledi duel protiv Bate Borisova u Ligi Evrope.

– Imao sam prilike da odmerim snage sa Javorom i pamtim da imam pozitivan skor sa njima, i kao gost i kao domaćin. Verujem da ću i sa Zvezdom nastaviti taj pozitivan niz, iako znam da je to nezgodno gostovanje, Javor je uvek neugodan protivnik na svom terenu. Idemo utakmicu po utakmicu, sada smo fokusirani na Superligu, a kada prođe taj meč okrenućemo se Evropi. Iskušenja u Ligu Evrope su sigurno veliki motiv za sve nas u klubu da se pokažemo u što boljem svetlu i da dokažemo svoj kvalitet. Ostvarili smo veliki uspeh ulaskom u grupnu fazu, ali ne planiramo tu da se zaustavimo, želimo da prezimimo u Evropi, dodao je Marko Gobeljić.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter