0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘LUDNICA’: Sprema se opsada Kelna, Zvezdi vezane ruke!

Objavljeno: 02.09.17 u 13:30

Deset godina je prošlo od kada je Crvena zvezda poslednji put odigrala utakmicu grupne faze nekog evropskog takmičenja, zbog toga ne čudi što je širom Evrope gde su naseljeni Srbi vlada euforija.

Prvo će BATE Borisov doći na stadion ‘Rajko Mitić’, a onda dolazi prvo gostovanje Kelnu 28. septembra. Upravo za tu utakmicu vlada prava pomama za ulaznicama. Naime, samo iz Nemačke i okolnih zemalja Zvezdi je stiglo više od 1.500 zahteva da im se rezerviše mesto. Ipak, Crvena zvezda nije to u mogućnosti.

Naime, stadion Raj enerdži u Kelnu je kapaciteta 50 hiljada mesta, a Zvezdi pripada svega pet posto ulaznica. To znači da će crveno-belima pripasti svega 2.500 karata. Od toga veći kontigent sedam dana pred utakmicu stiže u Beograd, jer će prednost kod kupovine imati navijači koji dolaze na sve mečeve Crvene zvezde.

Tako da navijačima najtrofejnijeg srpskog kluba ostaje da pokušaju sami da dođu do ulaznice na blagajnama u Kelnu, mada je i to mrka kapa ako se zna da su ‘jarčevi’ već prodali veliki broj sezonskih ulaznica.

Cene karata za mečeve sa Zvezdom i BATE Borisovim biće od 20 do 65 evra, dok će za Arsenal najjeftinije biti 20 evra, a najskuplje 75 evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter