13
Domaći fudbal

GROBARI PROZVALI OŽEGOVIĆA: Kad nas vidiš spusti glavu! (FOTO)

Objavljeno: 02.09.17 u 13:03

Partizan igra prijateljski meč sa Mačvom, a na ogradi stadiona našao se transparent namenjen Ognjenu Ožegoviću, detetu Crvene zvezde, a sada napadaču crno-belih.

Naime, kako javlja navijački portal Partizan.net, na ogradi stadiona našao se transparent namenjen novom pojačanju Ognjenu Ožegoviću, na njemu piše ‘Kad vidiš Grobare, spusti glavu dole, ne slavi sa nama, ovo nisu tvoje boje’ i precrtan broj ’51’.

0
0

13 Komentara

  1. A stojkovic legenda je uvek lepe reči imao na racun partizana ajde pustite decka da igra godite partizanu bu d al e jedne .

    0
    0
    Odgovori
  2. Ja sam grobar od rodjenja i ne volim zvezdu. Ali ja sam i lekar po struci. Ako bi me zvezda pozvala tamo da radim prihvatio bih bez razmisljanja i radio bih strucno i savesno,najbolje sto mogu. Momak je profesionalac i ako je takav cigan mogao da zazmuri i da igra kod nas,a ne sumnjam da ce da da sve od sebe, ko smo mi da ga osudjujemo. Pljujte ga slobodno jer znamo ko je ali ako daje golove treba ga podrzati. Zbog Partizana.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ти навијачи су нас и довели да нема публике због избацивања. Сваки нормалан навијач Партизана пружа ти подршку!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. I ja sam veliki „Grobar“ i pisem ti da ne slusas sta pisu samozvani strucnjaci. Ako se pojedinim „Grobarima“ ne svidja sto ti igras niko ih ne tera da dolaze na utakmice. Samo ti beri svoju brigu, a oni neka ne lupaju kao lonce niz stepenice. I ne primaj to za stvarno. Ne mislim svi mi, „Grobari“ kao te budale samozvane vodje. Ko je to njih izabrao za sefove pa da se sire kao baba u limunizini? Niko. Samo se ti opusti i plutaj. Puno pozdrava iz Uzica sa tebe i prave „Grobare“.Pusti te beogradske seljake.

    0
    0
    Odgovori
  5. Ajd ne lupetajte vise….samo kod nas u Srbiji ne sme da igra ako navija za drugog….vi ste nas bajni navijaci i kaznili da ne gledamo dve utakmice u evropi…..

    0
    0
    Odgovori
    • Sme da igra ali da predhodno ne kenja po medijima svasta.Ne moze da bude profesionalac kad igra fudbal a amater kad daje izjave.Podrska transparentu,bravo!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter