0
Domaći fudbal

ELITE NEON CUP: Čukarički ‘demolirao’ Zemun, ‘petarda’ Partizan

Objavljeno: 02.09.17 u 23:19

Dobili smo učesnike finala ‘Elite Neon Cup-a‘ za ovu godinu nakon odigranih polufinala.

Što se tiče dečaka uzrasta do 14 godina, u finalu će snage odmeiti ekipe Rada i Čukaričkog. Obe ekipe su u finale prošle preko izvođenja jedanaesteraca. Rad je izbacio Altinordu nakon što je bilo 0:0, a Građevinari su bolje izvodili penale i u tom delu pobedili sa 4:2.

Čukarički je u polufinalu eliminisao Partizan nakon izuzetno interesantnog duela. Bilo je 3:3 pa se ponovo otišlo na penale. U ovom slučaju je Čukaički bio bolji te će igrati u finalu sa Radom, dok će Partizan snage odmeriti sa Altinorduom za treće mesto ‘Elite Neon Cup-a‘.

Što se tiče momaka uzrasta do 16 godina, fudbaleri Rada nisu uspeli da izbore finale. Bolji je bio ACS Juniorul koji je bio pilično ubedljiv i ostvario pobedu od 4:1. Momci iz Altinordua su u ovom uzrastu bili uspešniji i pobedili Olimpiju na penale, u regularnom toku je bilo 1:1, a potom prilikom izvođenja jedanaesteraca 8:7.

U uzrastu do 12 godina gledaćemo srpsko finale. To se znalo i kada su bili poznati polufinalisti. Partizan je sa ‘petardom’ ispratio Teleoptik u bobu za treće mesto, a još uspešniji su bili dečaci Čukaričkog koji su sa čak 9:0 pobedili Zemun.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter