0
Fudbal

(FOTO: STARSPORT)

DEFANZIVAC IRSKE: Nismo ni Srbija ni mi sigurni, samo smo u boljem položaju!

Objavljeno: 02.09.17 u 12:25

Defanzivac Republike Irske Stiven Vord govorio je o odlučujućim mečevima svoje zemlje na putu ka Svetskom prvenstvu u Rusiji, a on ne vidi samo Srbiju kao glavnog konkurenta za plasman na Mondijal.

Stiven Vord je istakao da se u našoj grupi četiri selekcije bore za Svetsko prvenstvo, a ne samo dve, jer razlika između Irske, Srbije, Austrije i Velsa nije velika.

– Volimo što smo na ovom mestu, imamo dobar broj bodova. Objektivno, Srbija i mi smo u maloj prednosti u odnosu na Vels i Austriju, ali znamo koliko može sve da se promeni jednim rezultatom. Biće međusobnih mečeva, ima još dosta da se igra – rekao je Vord za Skaj.

Naravno, Ircima je u centru pažnje dovoboj sa Gruzijom u Tbilisiju danas od 18 časova.

– Moramo da nastavimo da radimo iste stvari kao i do sada, sa mnogo samopouzdanja i koncentracije svih 90 minuta. Sve smo podredili toj utakmici, može mnogo da nam donese. I dalje se četiri selekcije bore, sa visokim ambicijam – zaključio je Vord.

Podsetimo, Republika Irska i Srbija imaju po 12 osvojenih bodova, a u sledećem kolu u utorak u Dablinu se sastaju ove dve selekcije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter