0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

BESNI SELEKTOR: Dobovolski vidno iznerviran, odbrusio novinarima na konferenciji

Objavljeno: 02.09.17 u 21:18

Reprezentacija Srbije je danas veoma lako stigla do nove pobede u kvalifikacijama za Mondijal.

Savladana je Moldavija sa 3:0 golovima Mijata Gaćinovića, Aleksandra Kolarova i Aleksandra Mitrovića.

Selektor Moldavije je posle meča bio svestan da je trenutno Srbija dosta bolji rival i da opravdano zauzima prvo mesto u kvalifikacionoj grupi. Izjavio je da Srbija ima veoma dobar tim, kao i da će direktan duel sa Irskom rešiti pitanje direktnog učesnika Mondijala.

– Sve će se rešiti na utakmici protiv Irske, tako da sada ne mogu ništa da prognoziram. Ko pobedi u toj utakmici, taj će ići dalje. Verujem da Srbija ima veće šanse jer ima odličan tim, kazao je Igor Dobovolski.

Ono što je izazvalo bes kod selektora Moldavije jeste sasvim uobičajno pitanje novinara o komentaru na utakmicu, na šta je Dobovolski vidno iznerviran rekao:

– Da li ste gledali utakmicu? Zašto moram da je komentarišem?

Više razloga za zadovoljstvo imao je Muslin čiji su puleni odradili ono što je dogovoreno pre utakmice. Srbija je stigla do novih tri boda koji mogu dosta da znače u osvajanju prve pozicije i direktnog plasmana u Rusiju.

– Da se zahvalim navijačima koji su došli po ovom vremenu koje nam nije išlo na ruku ali jeste rezultat. Očito dobro igramo po mokrom terenu. Čestitam igračima, odradili su profesionalno, nisam u to ni sumnjao. Golove smo dali na vreme, u drugom poluvremenu smo malo držali loptu. Nisam hteo da rizikujem, igrače sa žutim kartonima sam zamenip. Sve je proteklo kako treba, rutinska pobeda, moglo je da bude i ubedljivije, rekao je Slavoljub Muslin nakon utakmice.

Iz Humske: Darko Noveski

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter