0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SERIJA POTPISA: Mačvin zalog za lepšu budućnost

Objavljeno: 01.09.17 u 15:25

Predsednik Ivica Kralj sa saradnicima doveo osam igrača, od kojih su pojedinci članovi reprezentativnih selekcija.

Zasukali su u Mačvi rukave i u finišu prelaznog roka na čelu sa predsednikom kluba Ivicom Kraljem, odrađen je ogroman posao u jačanju tima i ulaganja u talente sa reprezentativnim potencijalom.

Cilj Šapčana je jasan – da ostanu u eliti, i uspeli su pored ponuda iz inostranstva da zadrže Matiža (šest golova) i Gemovića, kao glavne projekte, kako bi se ispunio rezultatski plan do kraja jeseni.

Čak osam novajlija je angažovano, a kući se iz Lučana vratio Nenad Gavrić, koji je nastupao za Napredak, Zvezdu i Vojvodinu. Zatim Petar Gigić (Ofk Beograd – 20 godina), David Hrubik (Lozana – 20 godina, nastupao za mlađe selekcije Slovačke), Marko Đurišić (Vojvodina – 20 godina, igrao za mladu reprezentaciju Crne Gore) i internacionalac Marko Miketić (21 godina – Verona).
Svojim dobrim učinkom u crveno-crnom dresu ugovore su zaslužili Marko Jevtić (21 godina), Branislav Marković (19 godina) i najmlađi golman Lazar Šarenac (18 godina).
– Vukli smo poteze u skladu sa ambicijama kluba i mislim da je čitav prelazan rok odrađen planski, kako bi se ojačao tim na nekoliko pozicija. Šampionat je dug i potrebna je dobra konkurencija, a izbor je na treneru Aničiću – rekao je za HotSport predsednik Kralj.

Šapcani su iskoristili reprezentativnu pauzu da ojačaju redove, da uživaju u pobedi nad Voždovcem i danas imaju test meč sa Partizanom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter