1
Evropske lige

NOVI POTRES NA ‘OSTRVU’: Uhapšen Vejn Runi! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 01.09.17 u 11:51

Na ‘ostrvu’ se još uvek priča o finišu prelaznog roka u Engleskoj, ali im je svima slavu ‘ukrao’ fudbaler Evertona Vejn Runi.

Ros Barkli pobegao sa lekarskih pregleda u Čelsiju? Filip Kutinjo još uvek nije prešao u Barselonu? Ljorente u Totenhemu, Boni u Svonsiju, Sančez ostao u Arsenalu? Sve je palo u senku, a koga drugog nego – Vejna Runija!

Penzionisani reprezentativac Engleske je svoju prvu pauzu za utakmice nacionalnog tima iskoristio da ‘skokne’ do bara i potegne za flašom, ali jedina greška u svemu tome je jer je nakon toga seo za volan.

Zbog toga je Runi uhapšen kasno sinoć u blizini njegove kuće u Češiru, jer je vozio krajnje sumnjivo pripadnicima policije, te su ga zaustavili, izmerili nivo alkohola u krvi i zbog toga ga poslali na celonoćno trežnjenje u pritvoru policijske stanice.

Ovu sezonu u Evertonu, u koji se vratio posle 13 godina, počeo je izuzetno dobro, ali je van terena nastavio da pravi probleme, jer Runiju ovo nije prvi put da se igra na ‘ivici zakona’, kao i da zbog toga strada.

(Izvor: youtube / Breaking News World)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter