2
Košarka

FOTO: STARSPORT

KAO ŠTO JE HOTSPORT PRVI NAJAVIO: Partizan zvanično ostao bez već viđenog ‘mozga’ ekipe (FOTO)

Objavljeno: 01.09.17 u 11:30

Partizan i Ijan Bejker sporazumno su završili saradnju posle samo nekoliko nedelja treniranja i teške povrede američkog plejmejkera.

Oni koji su redovni posetioci našeg portala mogli su pre desetak dana da pročitaju prvi informaciju da je najveće pojačanje Partizana ovog leta Ijan Bejker polomio potkolenicu i da će crno-beli tražiti raskid ugovora sa njim.

Od danas, Bejker od danas više nije košarkaš crno-belih. Nakon što je igraču dijagnostifikovana povreda potkolenice na koju se žalio od samog početka trenažnog procesa, klub i on su se složili da je za obe strane najbolje da dođe do prekida saradnje.

– KK Partizan NIS Ijanu želi puno sreće i uspeha u nastavku karijere – poručio je Partizan putem zvaničnog sajta i društvenih mreža.

U međuvremenu je u Humsku stigao Najdžel Vilijams-Gos, prema najavama još bolji igrač, ali je i pred njim tek period adaptacije i uklapanja u novu sredinu.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter