4
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

JUNAK IZ NJUKASLA PONOVO KRITIKUJE: Ovog puta povod je bila izjava Ognjena Ožegovića (FOTO)

Objavljeno: 01.09.17 u 12:31

Legendarni bek Partizana Milivoje Ćirković još jednom je sa skepticizmom prokomentarisao novi potez uprave i dovođenje Ognjena Ožegovića.

Fudbaleri Partizana poslednjeg dana prelaznog roka dobili su pojačanje u napadu kojim je zatvorena igračka konstrukcija za nastavak sezone koja je po crno-bele počela veoma dobro.

Juče je sportski direktor Ivica Iliev na promociji Ognjena Ožegovića ‘zabranio’ novinarima da mu više postavljaju pitanja o svom ranijem navijačkom opredeljenju, obzirom da je poznato da je u pitanju bivši igrač Crvene zvezde.

Međutim, nije mogao da zabrani Milivoju Ćirkoviću da se pozabavi ovom temom i prokomentariše Ožegovićevu prošlost.

– Juče je mali Ožegović negde izjavio da ga ne zanima prošlost, živi u sadašnjosti i veruje u budućnost. Ako ga ne zanima prošlost, onda nije postojao, i juče kada je potpisao za Partizan je prošlost u odnosu na danas Nadam se da će da postiže golove i kada bude prelazio u drugi klub neće reći da ga Partizan ne zanima, jer klub u koji je došao ima ogromnu prošlost, dobru sadašnjost i nadam se super budućnost – napisao je Milivoje Ćirković na svom ‘Fejsbuk’ profilu.

0
0

4 Komentara

  1. Mikele, uze mi reč iz usta.. sa svih strana prašina i kritika oko momka koji još ni minut nije zaigrao.. neka on izgine na terenu, puni mreže (posebno ciganki) , odradi svoj ugovor maksimalno profesionalno, pa da se na njemu još i lepo zaradi i uradiće mnogo više za Partizan,i u proslosti, i u sadašnjosti, i u buducnosti, nego mnogi čija je beskrajna ljubav ostajala samo na pukim rečima i demagogiji.. p.s. volim Milivoja, ali mogu sa se ne slažem ..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter